Kiirettä pitää hulinsakin hoitamisessa, ettei ole ehtinyt päivittää blogiakaan. Kuvia laitettu uusille pennun omistajille,tarkoitus siirtää niitä myös tänne blogiin.

Pennut ovat ihastuttavia; juosta töpsöttelevät hassuilla tassuillaan, hampaat ovat neulan terävät, luita on jo kaluttu ja hyvin ovat vatsat kestäneet naudan  niskaluita. Pennut ovat saaneet tutustua myös tyttäreni kissoihin ja kahden karjakoiran olemassa oloon. Hyvin mennä viuhtovat toisten koirien seassa. Ulkona ollaan myös käyty ihmettelemässä kesän tuoksuja.

 Raian kasvattaja ja pentujen isän omistaja kävivät katsastamassa pennut ja ovat kuulemma hienoja, söpöpjä ja kauniita ja somia.

Luonne-erot ovat pennuilla selventyneet myös ;Pitkähäntäinen poika Rehan on kuulemma kuin ilmetty isänsä-rauhallinen ja mietiskelevä- se on myös pentueen painavin . Rianna on pentueen hulivili tyttö-ensimmäisenä siellä, missä tapahtuu, vilkkain ja sähäkin. Sisko Ruut ei paljoa vähemmälle jää, Ruut on pentueen painoltaan kevyin -ja kuin kopio Raiasta pentuna. Ronan ja Rayan ovat meneviä pikkupoikia, näyttävät karhunpennuilta töpöineen.

Pennut saaneet toisen matokuurin ja ensi viikolla on pentujen aika saada tunnistesirut, ja samalla saan laitettua pentujen paperit kennelliittoon ja sitten vain odottelemaan rekisteritodistuksia.